søndag den 25. oktober 2009

Weekend er godt

Det er mit simple budskab.

Jeg tror jeg har hovedet med mig denne gang. Hele konceptet med at spise når jeg er sulten ikke når jeg har lyst, fungerer. Ikke nogen restriktioner som sådan, bare et krav om at lytte efter hvorfor jeg er rastløs og hvad det er jeg leder efter.
Jeg har fået drukket rigtig meget te og vand, når jeg ledte efter det der noget at (bær lige over med mig) fylde min mund og hoved med.

Denne gang tror jeg ikke fornægtelse er vejen frem, realisme og at lytte efter derimod.

*griner* hvis jeg bare fortsætter med at fortælle mig den slags historier og skabe de fortællinger om mig selv, mit forhold til mad og meget andet så tror jeg det her er en god vej. Min hjernevask er begyndt ligeså stille


12 kommentarer:

 1. Ved du hvad - jeg tror jeg slår følge. Lige et tempo efter mit hoved. *SS* Er god til at proppe munden med diverse. Nu har jeg placeret en skål nødder, som ligefrem skal knækkes før de kan komme i munden. Og så vand/te ved min side. Jow jow... er helt på bølgelængde hér. ;-)

  SvarSlet
 2. haha, nemlig - jeg tror jeg har taget på det denne gang... det der med ingen kage og sådan - jamen hallå! det er jo totalt urealistisk (for mig i hvert fald)

  SvarSlet
 3. Ja, altså da Anne Larsen for ca 10 år siden forklarede os alle sammen, at "... du kan få 6 kg gulerødder i stedet for en marsbar..." - der tænkte jeg bare, at så længe gulerødder fortsat smager af, ja, gulerødder, så kan du ta' dit slankeråd og stikke det op i numsen på dig selv, kære Anne.
  Rådet burde hellere være: stop, mens legen er god (og det bør legen så være, før man når marsbar nr. 3 i samme uge fx ;)

  SvarSlet
 4. Du er meget klog Karin. Anne Larsen herself har sq set lyset efter at ha været en tur i Italien! Okay måske ikke lige med marsbaren, men sådan generelt hendes fedtforskrækkelse.

  SvarSlet
 5. Du virker bestemt på rette vej ! Flot :-)

  SvarSlet
 6. haha, ja det er forholdsvist nemt lige nu - om 1 uge kommer der et tudeindlæg fordi jeg lige har ædt 2 plader småkager og drukket 3 liter sodavand til

  SvarSlet
 7. Så ydes der naturligvis krisehjælp ;) Men faktisk gælder det 'bare' om at have en slagplan. Altså, man kommer jo til at spise et eller andet crap - endda i rigelige mængder - det er bare, hvad man så lige vil gøre ved det, der er ret afgørende :)

  SvarSlet
 8. Det er i øvrigt en god ide med cyklen. Jeg cykler med vilje en omvej i skole, fordi jeg er så røvelendig til at presse motion ind i mit liv. Så i stedet for at køre på frihjul 2/3 af vejen til uni, tager jeg den lange vej. And it feels good!

  ...det gør osse ondt, men når man er hjemme igen feels it gooooood!

  SvarSlet
 9. nemlig! og når jeg har en cykel tror jeg det blir nemmere ikke at tage bilen - hvad jeg virkelig er god til nu

  SvarSlet
 10. De gange jeg har haft mulighed for at vælge, har jeg som regel valgt cyklen, fordi...arh, det er sgu så sølle at køre, når man nu har en cykel og der er så kort. Og man kunne jo godt bruge den friske luft, og der er egentlig ingen grund til at forurene og det er helt sikkert ikke nemt med parkering og hvad vej er nu lige smartest i bil og sårn og sårn og sårn. Du skal bare tænke ligesom mig :-D

  SvarSlet
 11. Du har ret Ibber, men jeg skal sq lige ha en cykel...

  SvarSlet