mandag den 5. oktober 2009

gid jeg altid kunne flytte sådan

Vi er flyttet på arbejdet - fantastisk enkelt. Jeg havde pakket alle mine ting ned fredag inden kl 12, og i morges da jeg mødte på arbejde stod alle mine ting ved min nye plads.

Seriøst, jeg kunne godt blive forfalden til at flytte på den måde, bare pakke ned, sætte en mærkat på og pif paf puf! så står kasserne og møblerne det nye sted, ikke noget med at slæbe møbler, der bare blive længere og bredere op af trappeopgange, der bare bliver smallere og mere kringlede. Slut med at undgå bestemte kasser fordi man godt ved hvad man har pakket ned i den, den og dén. Det var super - det kvarter det tog at sætte docking station, skærm mv. op kan jeg godt klare, der er noget yderst tilfredsstillende ved at få elektronik til at virke.

Eneste minus er at jeg tilsyneladende har pakket min trolley lidt for godt (læs: læsset alt for mange ting ind i) så jeg kan ikke åbne den... pisosse

2 kommentarer:

  1. Har du fået åbnet din trolley? HUsk at sætte en fod for så du kan fange tingene... med mindre det er tunge ting. *GG* Men ja - det er da smart at flytte på den måde. Burde indføres også i privaten - en gang man finder på at flytte... hvad ikke er lige med det samme.

    SvarSlet
  2. Hejsa

    tak for din kommentar på min blog.. du er med i konkurrencen om min fine nisse :-)
    mange hilsner fra Christina

    SvarSlet