torsdag den 1. oktober 2009

jeg fik lov til at snakke om mig selv

Jeg ved godt jeg snakkede om de de chokoladekiks, men hey ingen billeder på computeren what to do?

I får denne her istedet for, dels fordi jeg har lidt dårlig samvittighed, fordi jeg gerne vil vise Ibs at jeg klarede det mens hun var væk og dels fordi Moster Klid har skudt sin af og nu mangler vi bare mig ;-)

Gav det overhovedet mening? Ligemeget, Jeg håber Ibs forstår det, for hun gav mig nemlig denne her:

fordi jeg er seeeeej, og hun manglede en at give den til, men mest fordi jeg er sej og kan få hende til at grine, hvilket er fedt for Iben er sådan et godt menneske og ufatteligt sjov selv.

Så nu vil jeg dele 10 ting om mig selv som I ikke ved, eller jeg tror ikke I ved det, hvis I gør så bær over med mig.

1. ...

Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der er sq ikke rigtigt noget vildt at sige om undertegnede...
Jeg prøver igen.

1. Jeg er blevet totalt bidt af (hæhæ) Twilight serien og er en happy hippo over at New Moon kommer i biografen lige om ganske snart. I den forbindelse vil jeg bare lige sige at wtf, vil hun med overbeskyttende Edward? Han er mega irriterende, hvad sker der for at han (Spoiler warning) saboterer hendes bil så hun ikke kan tage afsted? Jeg var smuttet efter varulven.

2. Jeg kører i bil på arbejde selvom jeg burde gå, eller i det mindste få købt en cykel så jeg kunne passe bedre på både min krop og miljøet.

3. Jeg hører musik, ikke en bestemt genre, for mig handler musik om stemninger og hvad det så end betyder for valget af musikken. Af samme grund vil man både finde Tori Amos, klassisk, dødsmetal, folkmetal, Elvis, Lars Lilholt og Kaj&Andrea hjemme på min hylde, to name but a few.

4. Jeg er uddannet bibliotekar.

5. Jeg har nu været single i lige over ½ år, og jeg elsker at finde ud af hvem jeg er. Der har været masser af op og nedture i den forbindelse men grundlæggende har det været en fantastisk rejse hertil og jeg ved den slet ikke er slut endnu.

6. Jeg har taget den der typeindikator test 2 gange med 2 forskellige resultater. Af det har jeg lært at jeg er mere kompleks end en test, og at man ikke så let kan sige om man er ekstrovert eller introvert. Jeg elsker at tilbringe tid sammen med andre, men jeg har sq også brug for fred engang imellem.

7. Jeg elsker at se serier og undrer mig lidt over at min mor undrer sig over det.

8. Jeg holder af at lave håndarbejde men er ikke specielt skarp til det. I får lov at se min hue når den engang er færdig. Den er mit første rigtige projekt til mig selv, note to self: måske skulle jeg komme i gang, det er ved at være koldt!

9. Jeg overvejer at få lavet en tatovering. Okay det er løgn, jeg skal ha lavet en tatovering, jeg ved hvad det skal være og jeg ved ca. hvor den skal sidde og jeg glæder mig!

10. Kan man sætte et lille digt ting ind her? Well det er min blog og mig der skriver, så det kan jeg da!
*leder*
Okay et Gruk så da, ikke desto mindre: Den, der kun tager spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt
Det har jeg lært af min familie inden jeg nogensinde hørte det ovenfor og det er nok en af de vigtigste ting i hvad jeg er og gør.


Åh gud nu er det slut, jeg har nydt det! Så mange sætninger der var helt okay at starte med 'Jeg', urimeligt fedt!

Jeg vil meget gerne lade den stå åben til jer alle, og så kun tagge 2: Ane og TBS. I må selvom hvor I gør det ;-)

6 kommentarer:

 1. Ang. 1 så blev jeg overrasket, da jeg så Twilight som film. For det første forstod jeg pludselig, hvorfor der er den hype omkring Robert Pattinson (for han virkede faktisk fin i rollen), og for det andet var Jacob jo ret nuttet i filmen! Det havde jeg ikke lige ventet... Men det er jo altid rart at have noget pænt at kigge på - hehehe ;-)

  SvarSlet
 2. Yep - awesome... that's you. ;-)

  Oooh, husker selv den dersens glæde ved at vide hvad for en tatoo og hvornår og... har absolut ikke fortrudt min. Hehe - super sjovt når nevøen udbryder: "Moster, der er nogen der har tegnet på dig!".

  SvarSlet
 3. Oh en me-me til The Blogless Sister. Jeg lader lige idéen simre og smækker den så op på min sjettedel ;-)

  SvarSlet
 4. hæhæ, Jeg kan slet ikke tageEdward seriøst i filmen, han har jo helt vildt meget hår! Nu har jeg luret billeder fra produktionen til New Moon og uj! dét er guf!

  Tark tak! Det ved jeg godt jeg er, I ved, på de gode dage ;-)

  Enjoy Tine - det er sjovt!

  SvarSlet
 5. @ Bibo jeg glæder mig! jeg skal bare lige printe, spare op og så bevæge mig ;-)

  SvarSlet