fredag den 30. oktober 2009

dagens højdepunkt

Min telefon ringer, det er et hemmeligt nr, jeg tager den selvfølgelig, selvom jeg er den meget vigtige notetager, det kunne jo være det var ejendomsmægleren, måske med glade nyheder eller måske bare flere spørgsmål om vandvarmeren (eller fyret eller loftet eller noget jeg aldrig har hørt om), men det ville også være ok, for så var nogen interesserede og måske ville de så købe huset!

”Det er pladsanvisningen, taler jeg med Charlotte?”

”øh nej?”

8 kommentarer:

 1. Hehehehehe... eller som dengang telefonen ringede hos mig og der glad i røret lød en barnestemme på ca. 3-5 år: "HEJ MOR". Øøøøhm.... HEJ, hvorefter jeg tænkte: WOW et blackout på nogle år jeg dér havde haft... (Ingen små pussenusser her...)

  SvarSlet
 2. haha, tænk lige alt det du var gået glip af der.

  SvarSlet
 3. Mystisk.. :-)Håber du snart får det solgt.

  SvarSlet
 4. Åh, din stakling. Her kommer dagens rigtige højdepunkt så: Vi har billetter til forpremieren af New Moon ;-)

  SvarSlet
 5. Ja det håber jeg virkelig også... der kan man tale om et langdistance forhold der ikke fungerer

  *doing the happy dance*

  SvarSlet
 6. Hahaha! Spurgte du hende ikke, om hvad du kunne få plads til? :P

  En kvindelig kollega fortalte i dag, at hun lige havde fået en sms fra Fullrate, hvor der stod "Kære Muhammed XXX, din internetforbindelse virker igen"! Og eftersom hun ikke hedder Muhammed eller har internet via Fullrate, så var hun temmelig uforstående over for den besked! Åh ja - det er så skønt med telefoni ;-)

  SvarSlet
 7. Til gengæld fik jeg i dag en sms med teksten: Tillykke, du har vundet et gavekort på 500 kr. til Puk og Co. (som er min alleryndlingsbutik) - hurra, hurra!
  Har du ingen hemmelige børn, der skal passes?

  SvarSlet
 8. @ Andrea Det har jeg faktisk fortrudt siden - måske kunne jeg ha testet den der madordning folk snakker så meget om? og flot der med Muhammed ;-)

  @Signe årh hey, det er sq da fedt! og well, ikke så vidt vides ;-)

  SvarSlet