søndag den 9. august 2009

weee!

Der er sket noget fantastisk i dag: jeg opfandt min aftensmad og den smagte godt!

Yay!

eh, baggrunden var at jeg ikke rigtig syntes jeg har fået ordenlig mad hele weekenden... jo bevares! Mad har jeg da fået og det er da blevet lavet i køkkenet hver aften meeen... der har ligesom manglet noget...

Jeg havde nogle appelsiner der trængte til at blive brugt og først overvejede jeg appelsinpandekager, men jeg talte mig selv til fornuft omend det var en lang hård kamp!
Så kom jeg i tanke om jeg ikke havde taget kød op, my god! Jeg forsøger virkeligt ikke at gøre det nemt for mig selv. Linser, grønne linser og eh appelsin fileter... jojo det startede sq lovende ;-)

Seeee!


En portion kun til mig

½ dl grønne linser
2 appelsiner
1 æble
1 chili (måske mindre)
persille, brug en anden krydderurt!

Linserne kogte jeg lige møre, eh 15 min måske, køles af. Appelsinerne blev lavet til fileter og det der er tilbage mases i hånden så saften presses i, æblet i små tern blandes også i. Fjern stok og frø fra chilien, husk at bruge handsker! Personligt kommer jeg ALTID til at klø mig i øjnene efter at have renset chilier og det vil jeg gerne skåne andre for...
Jeg satte skålen i køleskabet på det her tidspunkt ca. ½ time så det kunne køle lidt af og ingredienserne tage smag af hinanden.
Jeg hakkede persillen og blandede den i. En anden gang ville jeg ikke vælge persille, det smager for kraftigt i den her sammenhæng synes jeg... men det passede godt med den grønne smag i alt det søde og stærke, så en eller anden frisk krydderurt vil jeg mene er et must her.

Det var guf og helt klart rigtig mad!

6 kommentarer:

 1. Uha, det ser lækkert ud. Måske skulle du bruge ganske lidt rosmarin næste gang, det er linsers bedste ven :-)

  SvarSlet
 2. uh! rosmarin? jeg har ikke frisk roamarin ret tit, men tak for tippet! Det bruger jeg næste gang i dressingen.

  SvarSlet
 3. Det var en ret , der er en dronning værdig - mums !

  SvarSlet
 4. Jeg var i hver fald positivt overrasket over mig selv :-D

  SvarSlet
 5. haha, ja det smagte faktisk godt

  SvarSlet