torsdag den 20. august 2009

spekulationer

Jeg har spekuleret lidt, okay jeg har spekuleret rigtig meget, over den her sygdomsting.

Jeg kan ikke få det til at passe... det er ligesom om min krop ikke har gjort en indsats for at bekæmpe den... ikke som den plejer, min krop plejer at være aldeles afrettet når det kommer til sygdom. Syg 1 dag, sløj ½ dag, rask -ikke så mange dikkedarer, bare fremad.
Men ikke denne gang, nix, jeg har det nogenlunde lige så skidt som sidste tirsdag da det startede, ikke ret meget bedre, dog med lidt ekstra problem områder, bare for at krydre lidt, det skulle jo nødigt blive trivielt.
Men jeg har ikke feber og i min verden er man altså primært syg når man har feber... det er muligvis ikke rigtigt men sådan ser verden ud inde i mit hoved. Så ingen feber, jævnt sygdomsniveau uden synlig bedring... ikke dødssyg, men bare lidt for syg til at for store armbevægelser eller bevægelse i det hele taget er tilrådeligt...

Det jeg i virkeligheden svæver om og tænker over er om det er en slags fysisk reaktion, på tidligere tider... Jeg har brugt det meste af mit liv på at tage mig af alle andre end mig selv, det har altid været en simpel vurdering af værd, nytte og behov.
Jeg spekulerer på om det der sker nu er en reaktion på at jeg er kommet længere frem i mit eget sind... at jeg er kommet til den chokerende konklusion at det jeg mener og føler også betyder noget... om min krop nu kommer frem med alle de små infektioner og dårligdomme jeg aldrig har haft tid til før...

Jeg ved det ikke, måske leder jeg bare efter en grund til at jeg er fanget på ubestemt tid i min lejlighed...

6 kommentarer:

 1. Tror det er en meget fornuftig proces du er i gang med. Og din forløbige tanke, lyder bestemt ikke helt hen i vejret.

  SvarSlet
 2. Ehm... jeg hører til skeptikerne, som ikke tror på at fortidens onder sætter sig som nutidens influenzaer. Eller at angsten sidder i menisken.

  Til gengæld tror jeg absolut på, at kroppen bliver syg hvis den trænger til en pause og ikke får det.

  Hvor er det godt, dit internet ikke er skidt tilpas! Så ville vi savne dig!

  - Hvordan går det egentlig med dig nu, bedre,yes? Yes????

  SvarSlet
 3. @ Losarinas mor, processen er igang, omend jeg nok synes det her strækker unødigt ud ;-)

  @ Tine måske bedre... jeg vil ikke sige noget højt for hver gang jeg gør det, bliver det værre dagen efter...

  eeej, det er ikke sådan at jeg mener at et bestemt traume giver hovedpine, snarere at... min krop (og hoved) har ikke haft fred til at... eh 'bryde sammen' i f.eks. sygdom og derved få den pause du snakker om... giver det mening?

  SvarSlet
 4. Ved du hvad, jeg sad selv og tænkte på det forleden. Med dårligt forhold, hus der skal sælges og whatnot... men jeg kender dig ikke godt nok til at vide, om det har noget på sig, så derfor sagde jeg det ikke. Men jeg tror, du kan have meget ret.

  SvarSlet
 5. Ja, jeg tror i hvert fald der er en snært af sandhed i det...

  SvarSlet
 6. Åh nej vi har gjort dig syg.

  Men jeg er sikker på at det forholder sig som du skriver - så lad du bare kroppen syge færdig.

  SvarSlet