torsdag den 13. august 2009

I skal lide, når jeg er syg

Jeg var i tvivl i går aftes om jeg skulle tage på arbejde i dag, og det er jeg for så vidt stadig... men jeg har besluttet mig til at følge det råd jeg altid selv kaster ud til folk når vi snakker om arbejde/sygdom, tag hellere en ekstra dag hjemme så du kan blive ordenligt rask.

og jeg føler mig sådan set ikke friskere end igår... piv! Jeg er praktisk taget aldrig syg og når jeg endelig er, er det som regel noget håndfast, ala jeg kaster op hele natten... der er ikke så meget at rafle om det er sq nemt nok at vurdere hvornår man er rask igen, ca på det tidspunkt hvor man ikke længere kaster op hver 2. time. Ingen problemer, men det her ømhed i kroppen, ondt i halsen, hosten, træt-pjat... det er jo ufatteligt uhåndterligt! er det 'bare' ondt i halsen eller forkølelse? måske er det bare almindelig uoplagthed?

I vanlig god stil ringede jeg til lægen og sagde "hør her, jeg har bare ondt i halsen, jeg synes det har varet længere end det plejer, men det kan godt være det bare er klynk"
Den flinke læge, (der lød yngre og mere menneskelig end ham på telefonsvaren) sagde så "kom herned kl 14.50 så kan vi se på det"
Mig - der egenligt havde regnet med at han sagde noget i retning af 'jaja, slap bare af og bliv under dynen, så skal det nok blive bedre af sig selv' - sagde dernæst, vældigt intelligent hvis jeg selv skal sige det: "hva? virkelig? øh okay"

Så nu kommer der der ene ynke indlæg efter det andet, bare vent! Jeg har næsten ondt af jer, men kun næsten, min perverse tilfredstillelse ved at pive så meget på skrift, vejer trods alt tungere.

3 kommentarer:

  1. Arj, sæt nu du har fået grisenzaen! Så går det da helt amok i ynk, klynk og piven, men det er så bare i orden. God bedring.

    SvarSlet
  2. jo tak, men jeg tænker bare: når min lyst til at rulle mig i mudder ikke er større end normalt, så kan det ikke være grise-influenza.. vel?

    SvarSlet
  3. Man må gerne pive når man er syg !

    SvarSlet