tirsdag den 18. august 2009

Der er sket ufatteligt mange ting siden sidst, jeg vil prøve på ikke at lave et skod opremse indlæg, men jeg lover ingenting.

Lægebesøg, det var ikke andet end halsbetændelse, og jeg havde det også meget bedre i løbet af torsdag/fredag, men så tog jeg til:

Dinner party med vampyr tema hos Anarkisten, det var fedt! god mad, dejlige mennesker. Flere detaljer om det her og her.

Men det gjorde ikke gode ting for mig rent sygdomsmæssigt... jeg fik ørepine natten til mandag og resten af sygdommen blussede op igen... Yay!


eh... phew! dér blev jeg sq helt forpustet...

Jeg ville egenligt vise lidt aftensmads billeder, men det har ikke været så inspireret, forestil jer pestofrikadeller med 5 forskellige slags tilbehør ala tøm køleskabet :-)

Jeg viser kun ét, til ære for Klidmosteren, der sidder ude på anstalten med sin dampede fiskerand... ære være hendes minde :-D


lad os kalde det rustik fisk med bagte grønsager ;-)

Jeg var doven da jeg lavede fisken, jeg tog hvidløgsfeddene som de var uden at pille skal af og knuste dem med den flade side at knivsbladet og så røg de ovenpå fisken sammen med salt/peber citron + skal og lidt olie med oregano. Ja og så i ovnen til det er færdigt.
Grønsagerne med inspiration fra anarkisten, bagte rødbeder, smuttet ud af skallen skæres i halve og lægges i et fad med honning og salt på, jeg puttede lidt halve gulerødder i også, for jeg syntes rødbederne var lidt blege og strøede lidt olie over... i ovnen ca 15 min. creme fraiche dressing til.

Ufatteligt simpelt, men blødt og det kan min hals godt li...

Jeg tager på arbejde imorgen onsdag, jeg trænger til voksenkontakt i løbet af dagen og ikke kun gennem nettet. Jeg føler mig totalt uinspireret! og især begrænset af det her sygdomshalløj...


2 kommentarer:

  1. Nammenam, det ser fangtastisk godt ud :-=

    SvarSlet
  2. fisken så pænere ud på førstedagen, men det smagte faktisk rigtig godt ;-)

    SvarSlet