lørdag den 1. august 2009

travle dage

Fredag havde jeg besøg af min lillebror og hans kæreste, de cyklede i 2½ time for at komme ud til mig, det kalder jeg altså dedikation, det var også kun derfor lod jeg dem også slappe af i 5 min. inden de kom ud og hjalp med maden ude i køkkenet.

Jeg ved der findes mennesker, der ikke kan holde ud at have folk til at hjælpe med i deres køkken, af den ene eller den anden årsag, det respekterer jeg fuldt ud. Sådan er jeg bare ikke hvilket resulterede i at halvdelen af maden på tallerknen har jeg ikke lavet, hmm. Well, det var super hyggeligt og jeg tror de kommer igen en anden gang...


De ovnstegte kartofler stod (er hun min svigerinde, når de 'kun' er kærester?) min brors kæreste for, de blev spicy, men gode, olie, salt, peber, paprika, cayenne peber, basilikum og oregano tror jeg hun sagde, vi lærte at gå uden om de rødeste...

Salaten lavede jeg, med kraftig inspiration fra Klidmoster, belugalinser vendt med hvidløg og olie, letkogte broccoli og hestebønner samt rødbeder bagt med olie og balsamico, feta gavmildt drysset ud over samt ristede græskarkerner.

Pestofrikadellerne var også mine (med Klidmoster som inspirator), de var gode! hakket kalv/svin, æg, halvt hvedemel og kartoffelmel, havregryn, mælk, masser af peber, salt og pesto med rund hånd.

Min bror stod for tzatziki'en, den blev god, meget... eh... stærk! Jeg ved sq ikke hvad der er med de 2... nå, det var et fabelagtigt måltid, jeg varmt kan anbefale.

I anledningen af at min stærke bror (lad være med at fortælle ham jeg har sagt det) var på besøg fik han også lov til at bære det 'nye' køleskab jeg har fået, op.

Weee!

Bunken af kasser er konstant på billederne...

Det tidligere (lillebitte!) køleskab


Mit dejlige nye store køleskab!

Ved I hvad? jeg kan ha en bøtte græsk yoghurt til at stå i det uden at tage den ene hylde ud!
Det er altså fantastisk.

3 kommentarer:

 1. Godt med en stærk bror :-)
  Jeg kalder altså også mine børns kærester for sigersøøner/datter - det er lidt nemmere..

  SvarSlet
 2. ja nemlig, jeg skal jo omtale hende fra tid til anden og min brors kæreste er så langt, men svigerinde, lyder bare så... formelt, hmm, måske skulle jeg bare bruge hendes navn ;-)

  SvarSlet
 3. Jo, men å skal du jo alligevel forklare hvem hun er... Men , måske du har ret, vi bør bruge deres navne... :-)

  SvarSlet