lørdag den 8. august 2009

Jeg opererer rimeligt langsomt de her dage, så alle nyheder kommer med en forsinkelse på nogle dage.

Jeg var til Skanderborg Festival med arbejdet i torsdags, det var fantastisk vejr og af en torsdag at være, var der mange ting jeg gerne ville høre. Vi havde temabuilding i 2½ time og så videre til festival, oh jeg arbejde HÅRDT i torsdags ;-)

Foran Rytmehans, der blev jeg en god del af eftermiddagen


Indbegrebet af sommer og så på en festival! Is fra ParadIs (okay en tom kop, der engang indeholdt is), den absolut nødvendige solcreme og irriterende flyvedyr, yes sir!


Tjek træerne! det var sjåååvt, jeg aner ikke om de har gjort det før, men jeg er begejstret, alting bliver lidt sjovere når nogen vender op og ned på verden ;-)


Jeg havde fundet et godt træ at sidde op af


Udsigten opad

Et lidt andet sted. Jep, sådan kan verden også se ud nede fra ;-)


Der var sådan noget fint lys, men den blålige himmel, den grønne blade og det eh... rigtig meget lys nede fra scenen. Det er ikke et specielt godt billede af det, men jeg kunne ikke lade være med at tage det ;-)

Jeg så Roben & Knud, yay! Vejgårds Tårnblæserlaug, Kim Larsen og Kylie Minogue -der var flere og andre ting jeg gerne ville ha set men, jah tiden flyver lige pludseligt ;-)
Der kom en bus og hentede os igen kl 1, så lige omkring kl 2.40 var jeg hjemme igen, efter at være taget afsted ca. 20 timer før...


Morgenmad. Fredag omkring kl 11

Nu glæder jeg mig bare over at det er blevet rigtig weekend og jeg skal ikke noget, måske løbe en lille testtur med mine nye løbesko, men det er også det vildeste og det bliver KUN hvis det bliver koldere.

5 kommentarer:

 1. Lang, men dejlig dag !
  Herlige billeder af verden set på andre måder :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har vist brug for at komme mere ud, ser jeg nu :)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg kan godt li de der kigge-op billeder :-D

  Det kan klart anbefales Karin ;-)

  SvarSlet
 4. Hey, det var da en fed dag! Skønne billeder :-)

  SvarSlet
 5. Det var en rigtig god dag ;-)

  SvarSlet