søndag den 2. august 2009

Den Gamle By

Sidste indlæg kaldte jeg travle dage, det er måske lidt svært at se ud af den ene dag jeg fortalte om, men enough said, min ferie startede onsdag, og det var først søndag jeg slet ingenting skulle.

I lørdags var jeg i Den Gamle By med en flok... eh... tøser (de (+Tine) slår mig ihjel for at ha skrevet det), det var fantastisk hyggeligt. og jeg er meget taknemmelig over at ha fundet en flok der (næsten) vil følges med mig hele tiden.

Nu har jeg efterhånden snakket med nogle stykker, der fortæller om hvordan de startede med at blogge og så har mødt en masse (dejlige) mennesker, jeg har gjort det omvendt men er stadigvæk ufatteligt taknemmelig for at finde nye venner på den måde. Endvidere (også et fantastisk ord) er jeg meget glad for at de synes jeg er sjov og kun lidt sær, hvilket nok er fair nok eftersom de er præcis det samme.

Fokus tilbage på udflugten: det var fantastisk vejr og denne gang var det Klidmoster der havde husket solcreme og mig der fik ekstra tydelige t-shirt mærker... Jeg har sq aldrig håneretten særlig lang tid, og denne gang kun 1 uge...
Vi var også inde i Møntmester gården
Og rigtigt mange andre steder, men jeg er en klump til at få taget billeder, så udover de pinlige er det her hvad det bliver til ;-) Der var så mange detaljer jeg ikke har fået med og.... well det er altså bare sjovt at komme tilbage i tiden på den måde, at se de opstillede stuer og de der mikro senge de sov i, blandt andet :-)

Vi har aftalt en date til jul derinde også, oh my! hvor bliver det fint, suk, julen, så skal der flettes og mases marcipan.

5 kommentarer:

 1. Vi fulgtes da med dig heeeele tiden, right till the end!
  Oh jul, jeg er ikke begyndt at glæde mig endnu; det gør jeg først til september (skal ikke starte for tidligt, vel). SÅ bliver jeg til gengæld også lettere irriterende for omgivelserne. Jeg tænkte også på at lave en blog, men med diverse fora jeg efterhånden skal følge med i, tror jeg en personlig blog ville stjæle tid fra blog-værdige aktiviteter (kunne du følge den? ja, det kunne du nok godt)

  SvarSlet
 2. *griner*
  Tak Tine, det var sødt sagt.
  Det er også lidt fordi jeg kiggede i en jule-hjerte flette bog ude ved Anne Kirsten i går og ih! der var så mange fine...

  SvarSlet
 3. Åh jul.... I love it! Lige så snart vinden vender og efteråret banker på, er jeg klar. SÅ klar!

  SvarSlet
 4. Hallo kvinde, mit link virker ikke!

  Og vi elsker også dig. Møs, køs og guccitasker.

  SvarSlet
 5. hallo selv kvinde! det gør det da nok! (nu). *griner* så du aspirerer til Helle, eller hvad sker der?

  Jah! sweet christmas, har jeg sagt jeg synes det er god stil at englænderne har 2 ord for jul?

  SvarSlet