tirsdag den 4. august 2009

ufatteligt meget tid

Der vil altid være ting man fortryder, ting man ville ha gjort anderledes når man tænker tilbage - og jeg dropper det upersonlige 'man' lige nu - rigtig rigtig mange ting, og jeg har brugt lang tid på at spekulere og få en knugende fornemmelse i maven når jeg gjorde det... Jeg tror jeg vil bryde den vane ;-)

Der kommer ikke noget godt ud af 'hvis-nu'

Jeg har brugt ufatteligt meget tid på at være bange, bange for mig selv, mine meninger, hvordan det jeg siger påvirker andre, hvordan andre ser mig, hvordan mine meninger påvirker andre bare fortsæt strømmen af mulige emner, de er uendelige!
Og de stopper jo aldrig, det er ikke en tanke man kan tænke til ende og så er det slut, nix, det fortsætter og fortsætter. Som en klog person sagde: det er opslidende, jeg tilføjer udmattende og invaliderende i den sociale omgang.

Det er jo urimeligt meget tid der er gået med overvejelser, spekulationer, tolkninger, fortrydelse og så vidt jeg kan vurdere er mit brugbare output aldeles begrænset, for ikke at sige ikke-eksisterende

(Griner lidt) Jeg stopper med at skrive mere om det i denne omgang og jeg starter med at stoppe den negative tanke spiral, der har kørt uafbrudt, ufatteligt længe.

12 kommentarer:

 1. Skal hilse og sige at de (tankerne) forsvinder ikke helt men de trives bedst når man sidder hjemme alene. Når man er ude og leger, bliver de væk! Hvis man er ude og lege, og det involverer rødvin i stride mængder, kan de godt dukke lidt op igen... :-)

  SvarSlet
 2. haha, du har ret

  uh jeg elsker at lege, og det ER altså sjovest når der er andre.

  Det er bare sært når noget der fylder så meget, bliver forsøgt sparket på porten, det er stor fryd ;-)

  SvarSlet
 3. Fedt at høre Pernille, nu begynder forvandlingen!

  SvarSlet
 4. Synger noget om en sommerfugl, helt alvorligt, men også for at lave en lille joke ud af det ;-)

  SvarSlet
 5. Tja bum, humor er også en slags forsvar. Trust me - jeg ved hvordan du har det! Du får lige et åndeae :-)

  SvarSlet
 6. Bevidstheden om det, er første skridt - flot !

  SvarSlet
 7. Tak, det er altid tydeligere når det kommer helt ud i lyset :-D
  Nu må vi se om jeg ikke kan følge op på mine ord ;-)

  SvarSlet
 8. Det her er simpelthen den rene, ægte Pernillet-hed. I love it. Man kan spilde så umådeligt megen tid på at fortryde og overveje og tænke sig selv i sænk. Og for hvad? Ikke rigtig andet end dårlige ting. Godt, du er i gang med at lave det om. Det er svært, men det lader sig gøre. Årh, jeg sender åndekram lige nu! Det fortjener du.

  SvarSlet
 9. Ja vi kan ikke lave om på det der er sket, vi kan bruge det til at gøre fremtiden bedre. Dejligt at du er ved at bryde spiralen.

  Knus

  SvarSlet
 10. You can do it. Jeg vil personligt losse dig bagi hele vejen.
  Det er min gave til dig.

  SvarSlet
 11. Tak for tanker, åndekram og fysisk vold - jeg blir bedre hele tiden ;-)

  SvarSlet