mandag den 30. august 2010

pis oss

Jeg er ikke sikker på jeg nogen sinde lærer det.

Hver eneste gang jeg skriver her på bloggen at det går godt med vægten og i særdeleshed tab af samme, så er det sq lissom om det går galt igen. Hver gang. But why? Er det mit overmod der vælter mig? Når jeg offentligt ytrer at det går godt og jeg har styr på det, tror jeg så, så meget på det at jeg slet ikke behøver gøre mig umage længere? What?

Jeg er sur og ved at blive tykkere, men det skal fandme være løgn! Jeg hverken gider eller vil. Desuden (undskyld mor) så løb jeg bag moderen min til Marselis løb her i går og tænkte, øj, så stor behøver min mås ikke blive og da jeg så løb ved siden af hende og lurede lidt på vores skygger og generelle kropsform derigennem, gik det op for mig at jeg måske allerede var der. Crap.

Hele min dans lørdag aften til reggae, står pludseligt i et markant mere skarpt og brutalt lys, no wonder jeg havde så god plads på dansegulvet...

7 kommentarer:

 1. Nu ikke så hård ved dig. Jeg ved ikke, om du kan bruge det her til noget, men da jeg affandt mig med kropskurverne, kunne jeg pludselig godt. Det hjalp også, at en læge jeg talte med, indrømmede at det at tabe sig, ikke er det nemmeste i verden. Så gik der jo ligefrem sport i den. Sidst, men ikke mindst madlog.dk var en rigtig god ting.

  SvarSlet
 2. Hej Sifka,

  Jeg er faktisk ikke så hård ved mig selv, jeg tror på at hvis jeg holder af mig selv får jeg det bedre, også kropsmæssigt. og jeg holder sq meget godt af mig selv :-D.

  Jeg har godt luret på madlog.dk, men hele konceptet med at veje ting taler slet ikke til mig - Jeg ved jeg kan gøre det, blir bare så frustreret når jeg synes jeg ser et mønster jeg ikke forstår

  SvarSlet
 3. Sødeste ven da. Du er dejlig. Sådan er det bare.

  SvarSlet
 4. dét er jeg, men det ku være fint at smide et kilo eller 10 ;-)

  SvarSlet
 5. Jo jo, sådan er der jo altid så meget. Det kunne også være super, hvis min næse var mindre, men altså. Jeg blir sgu nok ikke mere lykkelig af det, du ved...måske hænger det omvendt sammen? At man blir glad og tilfreds for det der 'mig', og så kommer alt det andet lidt af sig selv... dunno. Men du ér dejlig. Sgu.

  SvarSlet
 6. man kan også spise mindre kage hvis man skal tabe sig...

  SvarSlet
 7. Nåja, det kan man jo. Der er en eller anden på debatten, der har som signatur "Intet i verden smager så godt, som slank føles." Den kan man måske godt tænke på i ny og næ.

  SvarSlet