torsdag den 12. august 2010

sommerferie, eller rettere dens afslutning

Nå, jeg er tilbage på arbejdspinden efter 3 ugers ferie, damn det var dejligt, jeg har lavet så lidt og bare været tilstede så meget, at det føles som 2 måneders ferie når jeg tænker tilbage på det.

Der blev skabt nye vaner med kærestedyret, f.eks. savner jeg at kunne spise morgenmad ved 10-11 tiden til 1 afsnit eller 2 af Farscape, spille computerspil hele dagen eller tage et eller andet sted hen og fare vild på nogle små veje, mens man ser totalt ukendt og smukt landskab.

Vi fandt ud af vi godt kan tilbringe 9+ timer sammen i bil på de tyske og hollandske veje og motorveje, vi er ikke helt enige om musikken, men det er jo ikke hans skyld at jeg bare har en bedre smag.
En af de ultimative teste blev også bestået i fin stil: vi er både effektive og kan samarbejde når der skal slås telt op, tilgengæld har vi nu indkøbt en luftpumpe. Det er simpelthen for ineffektivt at puste en luftmadras op med munden, dels larmer det uhyggeligt meget og dels var jeg flere gange bekymret for om kærestedyret var ved at dø af iltmangel. Han påstod jeg ikke kunne finde ud af at gøre det ordentligt, så han pustede den op hver gang. Sjovt nok generede det mig ikke skide meget.

Hvad ellers?

Jeg satte næsten ny rekord i hvor lang tid jeg kunne gå uden bad, uden at føle afsky ved mig selv (der skal ret meget til, kan jeg fortælle de interesserede).

Jeg har sået karse

Hver gang jeg har flyttet ting ned i min egen lejlighed, har jeg taget flere med tilbage (f.eks. karsefrø).

Jeg synes det er hårdt at være på arbejde igen.

2 kommentarer: