onsdag den 2. december 2009

note to self

Note to self: næste gang jeg får den geniale ide at shoppe vinterstøvler - støvler! I ved de der dimser der går et stykke op om underbenet (de fås også i mere eller mindre slutty versioner hvor de går op over halvdelen af låret også, men sådan nogle ledte jeg ikke lige efter), ja I kender dem det ved jeg - så barber for himlens skyld ben først!

For det er jo ikke ligefrem fordi der er deciderede prøverum i en skoforretning - nixen bixen, værsgo at finde en ubehagelig taburet midt i lokalet, og det er eddermugme svært at være diskret når man nu prøver støvler, der ca. går op til knæet, med vinterpels og en udtalt lyst til at være privat om længde, farve og blotte eksistens af nævnte hår. Mine ankelsokker bliver vist aldrig sig selv igen efter jeg forsøgte at hive dem op over knæene, eller den ene af dem i hvert fald.

Men selvfølgelig hvis jeg ikke var taget afsted om formiddagen havde der måske heller ikke stået 3 ekspedienter udenom mig med spændte blikke...

3 kommentarer:

 1. Det lyder voldsomt grænseoverskridende.
  Kan i øvrigt anbefale knæstrømper...

  SvarSlet
 2. Åh hov. Jeg glemte at holde øje for dig. Men anbefaler Angulus. Hvis man altså lige har en stor mængde penge, som skal bruges. Og ja, knæstrømper for the win. Eller skørt og strømpebuks. Oh la la.

  Eller bare vær pisseligeglad, fordi du ved, du er hot og de bare ser på SÅ Mange forskellige slags mennesker og ben i løbet af sådna en dag :)

  SvarSlet
 3. Jah, jeg så nogle fine Angulus jeg gerne ville ha haft, men min pengepung var ikke helt enig - helt ærligt! uh! jeg så nogle fine lilla sko... men min fornuft slog til.

  jaja, I er så kloge ;-) Og jeg har da vist endda sådan et par... det må jeg lige lure på

  SvarSlet