tirsdag den 13. juli 2010

det mest spændende emne i hele verden

Okay, jeg læste et blogindlæg af Sharon Astyk - der i øvrigt er ufatteligt sej - og faldt over nedenstående stykke af teksten, og det har summet bagerst i mit hoved siden jeg læste det. Det er indirekte det resten af indlægget handler om bare med en kraftig vinkling over til ressourcemæssig, økonomisk, økologisk, medmenneskelig ansvarlighed og ansvar overfor vores jord.

Det jeg diskuterer herunder er kun med henblik på rengøring etc. Ikke jordens generelle tilstand :-D (men det er i øvrigt en utrolig interessant blogpost hun har begået)

Udpluk fra blogindlægget:
"Oh, wait, I remember. I've heard it from assorted guys over the years, who just grin and shrug and say "I'm just not good at doing laundry." Or "I never get the diapers changed properly, they always leak, so my wife does it." It reminds me of an ex of mine who, when I asked when it would be his turn to clean the toilet he said "I just don't notice the toilet and you do." Mmmmhmmmm..."

De første 2 udtalelser er i mine øjne totalt tåbelige, en nem udvej når man ikke gider gøre sig umage og det bare er nemmere at en anden gør det, mens man selv leger hjælpeløs. Selvfølgelig altid en mulighed, men sq lidt dumt altså.

Men den nederste udtalelse, altså det er måske bare mig, men jeg har aldrig tænkt at det kunne være forkert? Det er da sådan, jeg som regel tænker det. Altså, at medmindre man har en aftale om rengøring på x,y,z tidspunkter så er det vel den der først bliver træt af at se på det i dagligdagen, der gør noget ved det?

Er jeg helt ude i hampen?

4 kommentarer:

 1. Hæ hæ, den evige problemstilling. Men ja, den der først bliver generet af det bør gøre noget ved det!

  SvarSlet
 2. ja ikke? så er det selvfølgelig skod hvis man er markant forskellige i holdning :-D

  SvarSlet
 3. Hmm... Men hvis det ALTID (og det er det jo som regel) er kvinden, der ser det først, er det så ikke rimeligt, at hun indimellem forklarer manden, at det kunne være dejligt, om han ville tage turen denne gang?

  Mænd er så dejligt (og skrækkeligt) konstruktive. Og simple. De skal bare ha' en opgave med det formål at gøre deres dame glad. Så skal det nok ske. Man må bare IKKE gi' dem timelimits. For guds skyld.

  SvarSlet
 4. jamen det kan jeg godt følge og så giver det klart også mening at lave nogle aftaler om det og så synes jeg bestemt heller ikke det holder at lege 'det irriterer dig først' men hvis man deles sådan nogenlunde...

  haha, gør de oprør mod timelimits eller hvad?

  SvarSlet