fredag den 2. juli 2010

på forhånd undskyld

Okay, det her er måske et sært spørgsmål, men bear with me...

Hvor tit går I i brusebad?
Er det en daglig foreteelse og involverer det bare at blive skyllet over eller er det også daglig hårvask?

Er det sjældnere og i givet fald hvorfor?

Det er bare fordi, jeg synes egentligt jeg er ok præsentabel, men den eneste årsag til at jeg går i brusebad er for at vaske hår eller - og det vil jeg godt indrømme, selv i den her carbon-reducing tidsalder - hvis jeg fryser og bare trænger til varme. Jeg bliver selvfølgelig vasket hver dag, men brusebad er kun ca 2 gange om ugen, og det synes jeg egentligt passer fint.

Så hvis I vil dele, hvad er jeres vaner og vigtigere: hvorfor?

10 kommentarer:

 1. Åh Pernille. Du er sgu herlig.

  Her på matriklen går vi i brusebad hver anden dag. Og Skrubben kommer i bad hver anden dag. Og der vasker man sig grundigt fra top til tå. Inkl. håret. I denne hede sommertid går vi i bad hver dag. For vi klistrer!
  Og.. det foregår om morgenen. Skrubben bader efter aftensmaden.

  knus vita

  SvarSlet
 2. Vi går i bad hver dag herhjemme, begge 2.
  Jeg vasker hår hveranden eller hvertredjedag, men jeg bliver skrubbet fra top til tå og tager også en tur med skraberen hver dag..
  Det tager vel 10 min uden hårvask...
  En tur med en klud synes jeg bar slet ikke, at jeg bliver ren af og slet ikke de mere intime steder..
  Det sker også, at jeg går i bad 2 gange om dagen hvis jeg føler, at jeg trænger. Fx. under mensturation, når der er varmt som nu, jeg har været sammen med rygere eller jeg skal i byen om aftenen..

  SvarSlet
 3. HVER morgen for mit vedkommende, også når jeg har galopperende tømmermænd og ingen planer; jeg dur simpelthen ikke til at kunne lugte mig selv.
  Jeg har aldrig været god til det der med vaskekluden, føler mig bare ikke ren. Til gengæld vasker jeg kun hår hver 3. dag, og kan sagtens bade på under 5 minutter. Ungerne kommer i bad 3 gange om ugen (den ene gang er karbad).

  SvarSlet
 4. Jeg går i bad gennemsnitligt hver 2.dag, incl. hårvask. Oftere om sommeren, sjældnere om vinteren. Ellers står den på vaskeklud...

  SvarSlet
 5. Hver morgen her - både for at føle mig ren og præsentabel, og lidt for at vågne op. Mit hår virker umuligt at have med at gøre, hvis jeg ikke vasker det hver dag, så det gør jeg.

  SvarSlet
 6. Dét, Signe sagde - minus det med ungerne :)

  SvarSlet
 7. Dét, Signe sagde, minus ungerne + hårvask HVER dag.

  SvarSlet
 8. Brusebad? Jeg har næsten glemt hvad det er :-D

  SvarSlet
 9. Hårvask to gange om ugen, bad hver eneste dag og for tiden flere gange dagligt, fordi der er sådan en kæreste, som altid går med og det er så skidehyggeligt. Men altså...så var der jo Roskilde Festival, hvor jeg uden probs klarede fire dage uden vand på kroppen (og kun sparsomt på hænderne), det er også fint. Men altså. Hver dag. Agtigt. For det meste.

  SvarSlet
 10. Orv tak!

  Det er dejligt I ville dele jeres vaner med mig, det er faktisk yderst interessant. Det er altid sjovt og spændende at finde ud af noget om hvordan andre indretter sig i verdenen.

  Tak!

  SvarSlet