mandag den 15. marts 2010

kontrast fordi det er det jeg er

I aften, mine damer (og herrer???)

Det var stort i går og det bliver stort i aften.
Jeg dyrker forskellige sider af mig selv de her dage, så i går henkogte jeg pærer og i aften skal jeg til dødsmetal koncert.

Jeg kan mærke hvordan der pibler små bække af uforfalsket glæde og lethed gennem min krop (okay solen hjælper nok også lidt). Det er ligesom om hele mit liv skal til at begynde og det er jo lidt fjollet, for jeg kender godt den her forventningsfølelse, det er jo ikke første gang den har været forbi, men det er sådan set lige meget. Jeg suger den ind og nyder hver lille del af den, hver gang.

Jeg vil godt indrømme noget i øvrigt, jeg synes det er for fjollet det der med at man skal klæde sig i - og udpræget være - sort i sort fordi man måske lytter til lidt metal. Så det gør jeg ikke så meget i, men i aften... Jeg tager en sort bluse på, okay t-shirt, og det kradser lidt mod min hjerne et eller andet sted, for jeg er jo ikke sort i sort, jeg har masser af farver! Men jeg gør det.... inkl. noget sort omkring øjnene, bare fordi. Det eneste jeg mangler er at finde ud af HVOR farvestrålende mine smykker kan blive til det outfit (hint: meget).

Tanker, der her bliver en note til sidste post: Jeg ved for meget til at være en pige. Jeg synes kvinde rummer mere, end det jeg føler jeg er.

6 kommentarer:

 1. Heavychick med syltetendenser - jeg hælder mest til sammensat quinde :-)

  SvarSlet
 2. haha, men det er så tilfredsstillende at sylte. Jeg holder virkelig meget af det, og fårk jeg glæder mig til den koncert i aften!

  SvarSlet
 3. Rigtig god fornøjelse ! Og dejligt at du giver alle dine sider omsorg :-)

  SvarSlet
 4. Tak!
  Jeg nyder det også utroligt meget. Jeg overvejer om jeg kan snige et hækletøj med ind, men realisten i mig siger nej.

  SvarSlet
 5. Hvis du går igang med at hækle under koncerten, tror jeg du kan få en meget høj score på "underligheds-listen", hos de inkarnerede dødsmetal lyttere! Hæ :o)

  SvarSlet
 6. haha, det var klart mest til busturen, men måske sådan en hæklenål kommer ind på 'forbudt' listen?

  SvarSlet