lørdag den 13. februar 2010

same same, but slightly different

Nå, skal I have en update?

Det var faktisk ikke på grund af en stor strid og endelig bukken under. Nogen gange skal man også bare lige tjekke hvornår ens pas udløber, når nu aftalen er i England :-D

Så han måtte bytte herretur med Randers Regnskov sammen med en 3årig... og det er jo næsten det samme, det ved vi allesammen.

Ibs kastede et link ind i kommentarerne på sidste indlæg og jeg kom så til at tænke på noget i samme ombæring da jeg bar vasketøj ned i kælderen, selvom jeg kun bor på 2. sal kan man sq tænke meget op og ned af trapper.

Er 'du skal' ligeså slemt som 'du må ikke'? Det har jeg en fornemmelse af det er, men kan I ikke lige komme med lidt input? Min hjerne er lidt forvirret i spørgsmålet.

3 kommentarer:

 1. Det er jeg altså ikke helt sikker på at jeg synes - det kan jo også være en husken på aftaler allerede indgået, eller???

  SvarSlet
 2. Tjoh, tjah. Det kommer jo an på.... jeg tænker, at et 'vil du ikke' altid må være bedre end 'du skal'. Men nogle gange, så har man jo været omkring det flinke tusind gange og så er 'DU SKAL' jo på sin plads.
  Dejligt klart svar fra mig!

  SvarSlet
 3. hmm, tak for input.

  Jeg synes nemlig heller ikke helt det er det samme, tror jeg, medmindre det bruges i flæng på den grimme måde. Der kan jo være situationer hvor 'du skal' er passende. om det så er pga. personlige forhold eller noget andet.

  SvarSlet