torsdag den 10. september 2009

fysisk aktivitet og nem, men lækker aftensmad

Jeg er påbegyndt en fritidsaktivitet.

I anledning af at 1) jeg har lyst 2) jeg har fået at vide jeg skal gøre noget godt for mig selv 3) lede personager siger motion er sundt.

Så jeg er begyndt at ride hver torsdag, en hel time og jeg elsker det. Well det har jeg nu altid gjort, men jo mere man lærer jo sjovere bliver det.
Det var rigtig (ondt) sjovt i dag og jeg bliver SÅ øm i morgen... Når jeg regner sammen for i dag har jeg faktisk fået al min motion for hele ugen, og jeg føler mig også ret brugt.

Nå, grunden til at jeg overhovedet skriver er Klidmoster, hun ville sååå gerne se billeder af min aftensmad, som hun har været stærk inspirator af.
Faktisk - jojo I får hele historien, uanset hvor ikke-spændende den er - startede det med jeg købte figner i går, *savle*, dette bekendtgør jeg glad og fro på et velkendt socialt netværkssite og Klidmosteren kaster straks opskrifter efter mig, i stor stil, den jeg greb i flugten var en salat, som jeg lavede lidt om, mest fordi jeg ikke kan li rucola og desuden havde jeg spinat i køleskabet...


Sådan er den ud hvis man puffer til den for at den skal se pæn ud


Sådan her så den ud i virkeligeden


Mmm, det var god mad! Klidmosters oprindelige udgave var lide mere fancy, men jeg arbejde med hvad jeg havde og det er hvad jeg (i store træk) videregiver ;-)

Spinatsalat med figner, feta og kylling (ca 1 person)

Nogle håndfulde spinat revet i passende stykker
2 figner skåret i små stykker
en klum feta (måske omkring 50 g?) jeg brugte Kirks gedefeta, det smager godt!
jeg puttede også kyllingeinderfileter stegt med urtesalt i (ca 100 g)

Dressingen: med løs hånd drysses agavesirup (det oprindelige forslag var ahornsirup) ud over salaten, dernæst balsamico eddike, det skulle have være lys, men det havde jeg ikke.
Konsekvensen af at bruge mørk balsamico er så, at alt hvad der er lyst i min salat får en ret ubestemmelig grå farve... aka feta, kylling og tildels også fignerne *suk*
Det smagte dog stadig vildt godt, men jeg er også stor fan af hele det der show med at putte frugt i salat... jeg synes det er en af de bedste ideer nogensinde, og jeg gør det glad og gerne.
Mad bør have en masse forskellige farver, former, konsistens alt muligt. Det tilfredsstiller flere sanser og det føles bedre, jeg bliver i hvert fald i bedre humør af at spise pæn og farverig mad ;-)

Okay jeg er begyndt at bruge korte, forholdsvis usammenhængende sætninger, jeg går i seng.


8 kommentarer:

 1. Total lækker salat !!
  Herligt du er begyndt at ride og synes det er sjovt- det er jo faktisk ret vigtigt :-)

  SvarSlet
 2. Det er fantastisk med den der Automatique funktion. Én ingrediens sætter bare gang i en google-værdig søgning i hendes indre arkiv, og så kommer idéerne som fra et haglgevær. Tres bien!

  Jeg rider også (om onsdagen) og synes faktisk det gør ondt 2 dage efter. I dag, fredag, er slem for mine inderlår...

  SvarSlet
 3. @ Losarinas mor, jeg var også vildt glad for det

  @ Tine, Malou Automatique er fantastisk! Rider du også? øj, det vidste jeg slet ikke. Imorgen bliver slem... letridning uden saddel er lidt en dræber.

  SvarSlet
 4. Uhm, lyder da lækkert og utrolig nemt. Tak for inspirationen til dig og Klidmoster. :-D /Frk. Bibo

  SvarSlet
 5. Det må sgu da være fedt at ride!

  SvarSlet
 6. Bibo, det var helt vildt nemt, det der tog længst tid var at stege kyllingestykkerne. Jeg er stor fan af nem aftensmad!

  Sifka, yessir! det er super fedt, den der fornemmelse af kontakt og kommunikation er uovertruffen

  SvarSlet
 7. Uh, sikke godt det blev. Jeg er glad for at du kunne bruge inspirationen til noget!


  jeg er blevet kaldt mange ting i mit liv, men Malou Automatique er altså ret sødt :-)

  SvarSlet
 8. Du ER bare Malou Automatique når du gør det der, og det er mega sødt (og nyttigt for dine omgivelser)

  SvarSlet