Well, efteråret lurer, vinden rusker og blæsten står ind på ruderne, det gir lidt sig selv ikke? Suppe.
½ græskar og forårsløg koges i bouillon eller hvad man nu føler for
Krydderierne: 2 cm ingefær, en tørret chili uden kerner, 2 fed hvidløg knuste med den flade side af kniven. Smides i samme sted som grønsagerne, måske stegte jeg dem inden jeg puttede grønsagerne ned til dem... Well det kan jeg ikke huske, men det er helt klart en mulighed.
Når det er blødt og smækkert: blend. Det er sq nem og lækker aftensmad.
Hvis man har lyst smid nogle rejer i og top med creme fraiche som modstykke til chilien
Den sidste halvdel af græskaret endte jeg med at bage i ovnen i sin skal. Det gav mig græskarmos der skal bruges så snart jeg har kogebogen fra Anarkisten eller jeg bliver overvældet af en anden trang til at lave kage med græskar eller risotto med græskar. mmm!
Umm- elsker Hokkaido suppe !
SvarSletDet er et hit og jeg elsker virkeligt farven - det er næsten det bedste
SvarSletDen ser super ud den suppe, den kunne jeg godt lokkes til :)
SvarSletKnus
Hæhæ - jeg har det på samme måde! Græskar indkøbt - og derefter i total vildrede med, hvad jeg nu skal bruge det til, for jeg kunne selvfølgelig ikke huske, hvad jeg ville bruge det til. Nu har jeg dog fundet en opskrift, jeg vil bruge det til, så måske det lykkes senere på ugen...
SvarSletGod bedring! :-)
Uh, me like :-)
SvarSlet