onsdag den 2. marts 2011

yndlingsarbejdssted (i små doser)

Jeg er min egen chef på arbejdet i den her tid, det er der både gode og dårlige ting at sige om, lige nu vil jeg fokusere på den der betyder klart mest i min hverdag: muligheden for at arbejde hjemme, bare fordi.

Der er tidspunkter hvor min hjerne simpelthen ikke kan klare flere mennesker, hvor jeg fuldstændig mister overblikket over opgaver og slet ikke kommer i bund med hverken mails eller de der små opgaver der kun tager 5 minutter, men tilgengæld er der 200 af dem. De der tidspunkter hvor alting bare bliver for meget og den dårlige samvittighed gnaver mere end den plejer.

Så arbejder jeg hjemme, ignorerer nogle ting og får samlet op på andet, men det aller bedste er at jeg kan se Bones i min frokost pause, colaen er lige ude i køleskabet og jeg kan få ordnet alting i god ro og orden.

7 kommentarer:

 1. Hjemmearbejdsdag er toppen. TOPPEN!

  SvarSlet
 2. På den anden side så ér det der 'kolleger' og 'andre mennesker' altså også sagen engang imellem...

  SvarSlet
 3. ja sq! jeg ku aldrig kun arbejde hjemme tror jeg, men til at få ro i hovedet og ordnet nogle ting er det sq guld værd :D

  SvarSlet
 4. Det ægte seje er, at jeg kan se, jeg har været tre timer om at udtænke mit 'på den anden side'....manner, jeg er effektiv!

  SvarSlet
 5. sådan er det med mig, jeg får folk til at tænke, nogen gange i 3 (tre!) timer

  SvarSlet
 6. Hjemmearbejdsdage kan være rigtig gode, men nogen gange kræver det også, at man har noget disciplin, så der ikke går for meget tid med noget hyggeligt og uproduktivt :)


  Henrik
  sushi i København
  http://sushiikøbenhavn.dk/

  SvarSlet
 7. Hej Henrik, absolut, det er faren ved at arbejde hjemme :)

  SvarSlet