mandag den 24. januar 2011

skide klog i dag

Kom til at tænke på noget.

Jeg har været ved at pakke min lejlighed ned i anledning af forestående flytning op i KDs lejlighed. Her i parentes bemærket er jeg rimelig glad for det ikke er mig der har det primære ansvar for at rydde op deroppe, kaos mand! Der er meget der skal ses igennem, sorteres og evt. smides ud når det ikke rigtig er blevet gjort i 10 år og samlergenet er udpræget.

Nåmenaltså, jeg fandt nogle pasbilleder af min eksmand, jeg pakkede dem faktisk bare ned i en flyttekasse med en eller anden ide om at lave en rituel afbrænding engang til sommer, men jeg kom til at tænke på i dag, at det faktisk bare var af gammel vane jeg tænkte det. Når jeg finder dem igen smider jeg dem sq da bare ud og de tidsskriftholdere jeg et eller andet sted også ser som hans, dem kan jeg da ligeså godt bare bruge selv. Al den der drama er jo totalt overflødig. Jeg er faktisk kommet videre og der er ikke nogen grund til at jeg hænger fast i ritualer eller den gamle offerrolle. Vi var begge bare mennesker og det gik sq ret dårligt da vi var sammen, punktum færdig. Vi lærte noget af det og skal den så ikke bare dø der?

4 kommentarer:

  1. Pernille, nu med voksenbriller :-)

    SvarSlet
  2. Jeg er ikke sikker på hvad der går af mig i dag, lige den her del håber jeg fortsætter :D

    SvarSlet
  3. Jaha, voksenbriller. Woweeee! Det må jeg nok sige. Jeg håber - og tror - også det fortsætter. Man HAR sgu da lov at blive bare en anelse klogere. Ind imellem.

    SvarSlet