tirsdag den 31. august 2010

lejlighedstanker

Nå.

Som jeg måske har nævnt en gang eller to har jeg fået mig det der kærestedyr, som jeg har tilbragt umådeligt meget tid med, og i samme ombæring umådeligt lidt tid i min egen lejlighed (hans passer bare bedre til 2 personer).
Så hver gang jeg diskret fremhoster fakta angående hvor længe det er siden jeg egentligt har tilbragt mere end 15 minutter i min egen lejlighed, endsige sovet der, spørger folk: hvorfor er det lige du stadig har en lejlighed selv?

Men altså...

Vi HAR jo ikke kendt hinanden mere end... (tænker og regner) knap 5 måneder, og det ér bare noget andet hvis jeg pludseligt ikke havde min egen. Tænker jeg...

Og altså... han ér jo ufatteligt dejlig og jeg tror ikke han har forfærdelige hemmeligheder eller hæslige karaktertræk jeg ikke kender til (det lød bare lidt forkert, hm?)...

Oh fuck it. Nogen gange tænker jeg at det ville være nemmere bare at flytte rigtigt ind, især fordi vi jo HAR boet sammen siden vi mødtes. Jeg har fyldt mad, mel og tøj ind hos ham uden hæmninger, men argh! hvad nu hvis alting ændrer sig hvis jeg flytter rigtigt ind?

Crap

Måske skal jeg bare lade det flyde

migmigmig!

Jeg er sådan en der læser på masser af blogs, men næsten aldrig kommenterer.

Det er måske egentligt ikke godt i ånden af at vise hvor meget jeg egentligt holder af at læse med rundt omkring, men jeg synes tit bare det blir noget ral, når jeg skal tvinge mig selv til at sige et eller andet, til en random blogpost. Jeg vil bare lige sige at jeg læser med derude, nyder det vældigt meget og blir super inspireret :-D

Anywho. Jeg er blevet tagget af TBS aka The Blogless Sister (ret misvisende navn efterhånden egentligt), jeg skal skrive 10 ting om mig selv, jeg har en grum mistanke om at jeg for nogle måneder siden er blevet tagget flere gange, hvor jeg bare aldrig fik gjort noget ved det... beklager! Det var i en periode med mindre overskud og det var en af de ting der blev sorteret fra.

1. Jeg har indtil videre spist 2 bananer og 1 pære på arbejdet i dag.

2. Jeg har aldrig været særlig god til at sige 'jeg elsker dig', men jeg bliver langsomt bedre. Tak kagedåser og kærestedyr.

3. Jeg synes selv min håndskrift er blevet pænere med årene, men bestemt ikke mere læselig for andre.

4. Jeg er virkelig god til at ødelægge mine briller, så jeg tror endelig jeg har besluttet at jeg bliver nødt til at have et ekstra par.

5. Det var 4 punkter i træk der startede med 'jeg'. Det er jeg yderst begejstret over, faktisk. Faktisk ville jeg ha skrevet 'egentligt taget' i stedet for 'faktisk' i den sidste linie, men så kom jeg i tvivl om hvorvidt det hedder 'egentligt talt' eller 'egentligt taget' og med alle de stave- og ordnazier der er i min omgangskreds turde jeg ikke.

6. I samme ombæring er jeg altid lidt bekymret når jeg skriver 'lissom', 'osse' og 'ha' i stedet for de rigtige ord. Frygter altid lidt at Ibber og TBS kommer efter mig.

7. Jeg har fået en sang på hjernen, den er vist nok fra MC Fight Night, så måske hedder det en rap i virkeligheden? Problemet er at jeg kan kun starten, og jeg ville virkeligt gerne kunne resten også. Den lyder sådan her:
Yo Quark det' din føs'da'. Den skal du fejre med Tjalfe og Røskva.
Tjalfe han har købt dig en kyskage. men han er egentligt ligeglad med det' din føs'da'!
Kom frisk, hvem ved hvor det er fra, så jeg kan lære resten?

8. Det irriterer mig grænseløst når jeg ikke kan finde ud af den slags ting.

9. Jo mindre jeg siger, jo mere bekymrer jeg mig over et eller andet.

10. Jeg er faktisk god til mit job, når jeg tager mig sammen og gør det.

Jeg har set den her har faret over blogland som en ildebrand, men jeg prøver at tagge nogen jeg ikke har set få den, så here goes: Klidmoster og eh.... crap. seriøst - vil I evt. bare tage den til jer?

mandag den 30. august 2010

pis oss

Jeg er ikke sikker på jeg nogen sinde lærer det.

Hver eneste gang jeg skriver her på bloggen at det går godt med vægten og i særdeleshed tab af samme, så er det sq lissom om det går galt igen. Hver gang. But why? Er det mit overmod der vælter mig? Når jeg offentligt ytrer at det går godt og jeg har styr på det, tror jeg så, så meget på det at jeg slet ikke behøver gøre mig umage længere? What?

Jeg er sur og ved at blive tykkere, men det skal fandme være løgn! Jeg hverken gider eller vil. Desuden (undskyld mor) så løb jeg bag moderen min til Marselis løb her i går og tænkte, øj, så stor behøver min mås ikke blive og da jeg så løb ved siden af hende og lurede lidt på vores skygger og generelle kropsform derigennem, gik det op for mig at jeg måske allerede var der. Crap.

Hele min dans lørdag aften til reggae, står pludseligt i et markant mere skarpt og brutalt lys, no wonder jeg havde så god plads på dansegulvet...

torsdag den 26. august 2010

nix, jeg stopper

Jeg gider ikke være voksen mere.

Jeg skal være ansvarlig for mine handlinger, være opmærksom og engageret i mit arbejde (OG ansvarlig, faktisk både for mine handlinger og det jeg siger), jeg skal selv sørge for jeg får rigtig mad og ikke spiser kager og drikker kakao hele dagen, jeg skal osse gøre rent efter mig selv og sørge for mit hygiejne niveau er i orden...

jeg gider ikke mere

Helle for at kunne ligge i sengen eller sofaen og spise is eller kage eller slik eller måske nachos hele dagen, bare drikke sodavand og se serier og film og spille og lave ingenting

jeg gider ikke diskutere vision og mission mere, jeg gider ikke rette templates til og overveje og være konstruktiv. Lad mig nu sove i fred, iggå

tirsdag den 24. august 2010

nye (sære) opdagelser

Jeg har lige lært noget om mig selv.

Egentligt vidste jeg det vel godt et eller andet sted tilbage i hjernekulen, men det var ikke noget jeg havde skænket den mindste tanke endsige var bevidst om.

Nå, jeg har jo fået den der kæreste, og det er ikke fordi jeg bor hos ham, jeg har bare ikke sovet i min egen seng i ca. 2½ måned. Muligvis har vi snakket om at vi kunne tage på ferie nede i min lejlighed, det ville være lissom at tage i sommerhus (minus vandet, vejret og udsigten), for der er ingenting dernede, så det ville være totalt primitivt og udflugtsagtigt.

Anywho, jeg skiftede sengetøjet oppe i dyrets lejlighed og indså pludseligt at det vil føles mere rigtigt på en måde, den dag jeg har vasket mig igennem alt sengetøjet, for det føles helt sært at lægge noget på jeg ikke havde haft fingrene i gennem hele processen.

Det her gav mere mening i situationen...


mandag den 23. august 2010

diverse ral

... og bortset fra det

Totalt den særeste weekend længe. Jeg skyder skylden på hormoner, ellers ved jeg sq ikke hvad der er i vejen. Jeg har svævet rundt i limbo, ugidelighed og ubeslutsomhed. Jeg har været udenfor lige præcis 2 gange denne weekend og første gang var primært for at købe ind til kagebagning. Og jeg er tilsyneladende blevet afhængig af at spille Napoleon - jamen hallo! kunne det ikke ha været et spil med udvikling i? Jeg forstår bare ikke hvorfor det er så svært at trykke 'Afslut' i stedet for 'Spil et spil mere', tilgengæld er jeg ved at være rimelig hardcore og min succes nærmer til 100%...

Men apropos kager, så kommer der lige en lille update på mit projekt 'tab rigtig meget'. Det er sq snart et år (faktisk 10 måneder) siden jeg besluttede at jeg ville tabe mig. Jeg HAR fået min cykel (ikke helt efter planen, men pyt med det) og faktisk har jeg tabt ca 10 kg i den tid. Det har så stået mere eller mindre stille de sidste par måneder, men jeg har holdt vægten uden problemer, så det ser jeg stadigvæk som en succes.

Nåmenaltså jeg ville bare lige sige det, fordi det lyder så pænt og jeg trænger til at skub så jeg kan komme ned under det næste runde tal på vægten.

Såeh...

Hejhej!

reaktioner

Nu har jeg jo sådan set ingen ide om hvordan det er for andre, jeg formoder (i min naivitet) at det er nogenlunde ligesom for mig.

Nogen gange reagerer jeg på en situation ud fra hvordan verden engang hang sammen for mig. Det sidder på rygradden og sker nærmest instinktivt.
Det der er svært i de situationer er dels at se, det sker og at vurdere situationen ud fra den virkelighed jeg eksisterer i nu. Altså at registrere reaktionen, træde et skridt tilbage og se på om den giver mening i konteksten og min verden.
Det er jo nærmest umuligt; i situationen er der en reaktion og så er det jo sådan, det der med at se en selv udefra... well, det blir sq nemt noget meta-agtigt bøvl, overtænkning og navlegranskning. Den direkte vej til at blæse problemer større op end de er og nogen gange skabe problemer hvor der ikke er nogen.

Blir det meget kryptisk det her?
Det er egentligt ikke med vilje, den konkrete situation kan bare ikke genfortælles og jeg synes ikke jeg vil digte noget til blogindlægget.

torsdag den 12. august 2010

sommerferie, eller rettere dens afslutning

Nå, jeg er tilbage på arbejdspinden efter 3 ugers ferie, damn det var dejligt, jeg har lavet så lidt og bare været tilstede så meget, at det føles som 2 måneders ferie når jeg tænker tilbage på det.

Der blev skabt nye vaner med kærestedyret, f.eks. savner jeg at kunne spise morgenmad ved 10-11 tiden til 1 afsnit eller 2 af Farscape, spille computerspil hele dagen eller tage et eller andet sted hen og fare vild på nogle små veje, mens man ser totalt ukendt og smukt landskab.

Vi fandt ud af vi godt kan tilbringe 9+ timer sammen i bil på de tyske og hollandske veje og motorveje, vi er ikke helt enige om musikken, men det er jo ikke hans skyld at jeg bare har en bedre smag.
En af de ultimative teste blev også bestået i fin stil: vi er både effektive og kan samarbejde når der skal slås telt op, tilgengæld har vi nu indkøbt en luftpumpe. Det er simpelthen for ineffektivt at puste en luftmadras op med munden, dels larmer det uhyggeligt meget og dels var jeg flere gange bekymret for om kærestedyret var ved at dø af iltmangel. Han påstod jeg ikke kunne finde ud af at gøre det ordentligt, så han pustede den op hver gang. Sjovt nok generede det mig ikke skide meget.

Hvad ellers?

Jeg satte næsten ny rekord i hvor lang tid jeg kunne gå uden bad, uden at føle afsky ved mig selv (der skal ret meget til, kan jeg fortælle de interesserede).

Jeg har sået karse

Hver gang jeg har flyttet ting ned i min egen lejlighed, har jeg taget flere med tilbage (f.eks. karsefrø).

Jeg synes det er hårdt at være på arbejde igen.

mandag den 9. august 2010

that's it

Jeg nægter at bruge resten af mit liv på at være bange for at gøre noget forkert og derfor ikke gøre noget som helst.

Det er mit liv sq for kort til, og oprigtigt talt: tænk på alle de oplevelser man går glip af!